2 hospitaler i kina 2007

to hospitaler i kina

En nordisk tilgang hvor mødet mellem natur og hospital er i sammenhang

Type               2 Pris Arkitektkonkurrence 2007

Arkitekt          Arkitema           

Bygherre        1000 Shunshine

Areal               Shanghai University Hospital + Beijing Army Hospital

Overordnet ansvar for landskabsdesign   Peter Becht

babyloniske haver

Shanghai University Hospital skal placeres i en tæt bydel af Shanghai og fremtræde som et vigtigt landmærke. Vi foreslår et karakteristisk grønt og organisk forløb der slynger sig som en spiral gennem hele bygningen og forbinder bygningens forskellige dele - fra den rekreative park ved entreen til de babyloniske haver på taget.

I Beijing Army Hospital var temaet hospital i park. Vi pakker ind hospitalet i et markant grønt præg som vil fremme en Healt Care kun naturen kan tilbyde. Vi foreslår pastoralt slyngende veje og stinet gennem trylleskove, der med farver, duft og landskabselement vil skabe oplevelser af at altid være i naturen - helt ind til hospitalsstuen.

Her oplever man altid det omgivende landskabet helt ind i til hospitalsstuen

Hvis du vil vide mere ...kontakt os    →

becht  aps

Frederik VI Alle 9,  2000 Frederiksberg,  Danmark
CVR  DK 35 39 04 99

© becht aps